​Rengøring fra 325 kroner

​Billig & omhyggelig rengøring

​For private og erhverv

Alle typer
rengørings​opgaver

Privatrengøring når du har behov for det

​Har du en travl hverdag, og orker du ikke at skulle gøre boligen ren, når det endelig er blevet tid til at slappe af derhjemme? Eller vil du bare meget hellere bruge din tid på noget andet end at gøre rent? Så kan vi hos Mulles Hjemmeservice hjælpe dig.

Vi tilbyder privatrengøring for privatpersoner, der af forskellige årsager enten ikke har tid, lyst eller overskud til selv at stå for rengøringen. Vi gør rent i private hjem i blandt andet Ulfborg, Ringkøbing og Holstebro samt andre omkringliggende områder.

Hvad dækker vores rengøringshjælp over?

Vi tilbyder en lang række forskellige rengøringsydelser til både private hjem og boligforeninger. Det kan blandt andet omfatte:

  • Privat hovedrengøring
  • Vinduespolering
  • Tæpperensning
  • Støvsugning
  • Pudsning af sølv, messing og kobbe

Vi tilrettelægger en privat rengøring helt efter dine ønsker, så resultatet bliver så grundigt og smukt som forventet. Vi sørger altid for en omhyggelig rengøring, som vi udfører til konkurrencedygtige priser

Uanset om du ønsker en fast aftale med ugentlige besøg, eller om det drejer sig om et enkelt job i forbindelse med køb eller salg af en bolig, så påtager vi os gerne opgaven.

​Hvad koster privatrengøring?

Vi tilbyder en fast billig pris pr. time på kun 325 kr.

Derudover har vi forskellige tillægspriser

  • Fraflytterrengøring: 400 kr. i timen
  • Fraflytterrengøring (ryger): +50 kr. i timen
  • Weekendtillæg: 100 kr. i timen

Husk, at jo mere du rydder op, inden vi kommer, desto mere kan vi nå at gøre rent, og desto mere privatrengøring får du samtidig for pengene.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den privatrengøring, som du har behov for. 

Så kommer vi forbi til en besigtigelse og en snak med dig omkring dine ønsker og behov, og herefter beregner vi et godt tilbud til dig, hvad enten du ønsker en fast aftale eller blot har brug for rengøringshjælp en enkelt gang.

Magter du ikke selv at klare rengøringen efter en lang dag?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud allerede i dag, så klarer vi rengøringen for dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med ​på Facebook

Følg os og få større indblik i hverdagen hos Mulles Hjemmeservice.

​​Mulles Hjemmeservice er vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 5 anmeldelser fra Facebook

★ ★ ★ ★ ★​

"Rengøringsniveau er i top - Kan klart anbefales!"

- Gitte Bøgh Nielsen​

★ ★ ★ ★ ★​

"Aldrig har mit badeværelse været så flot!"

- Sabrina Nicolaisen Kromann​